Kokonaisvaltaisesti korkealuokkaista

Haluamme tarjota parasta

Osallistumme asiakkaidemme tuotekehitystyöhön. Tuomme asiakkaidemme hyödynnettäväksi valmistusteknisen osaamisemme jo suunnitteluvaiheessa ja autamme kustannustehokkaiden ja laadukkaiden ratkaisujen löytämisessä. Tuotannon etenemistä seuraamme toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Tuotannonohjauksessa ja laadunvarmistuksessa käytössämme oleva mobiiliteknologia mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon päätöksiemme tueksi. Mobiiliteknologian hyödyntäminen on poistanut merkittävästi inhimillisten virheiden mahdollisuutta ja helpottanut laadunvalvontaamme.

Laadunvalvonta

Toimimme kansainvälisten ympäristö- ja laatujärjestelmien mukaisesti sekä arvioimme ja parannamme jatkuvasti toimintamenetelmiämme. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 3834-2 mukaisesti. Materiaalien ja valmistusmenetelmien tuntemus yhdistettynä nykyaikaisimpaan tuotantotekniikkaan ja 3D-mittausteknologiaan varmistaa laadukkaimmat tuotteet asiakkaillemme. 3D-mittausteknologiamme avulla työkalujen, mallisarjojen ja sarjatuotteiden mittaus onnistuu luotettavasti ja tarkasti.

Jatkuva parantaminen

Arvioimme toimintaamme säännöllisesti ja kehitämme sitä saamamme palautteen pohjalta. Haluamme olla parempia tänään kuin eilen ja pitää tinkimättömästi kiinni toimintatapojemme jatkuvan parantamisen ajatuksesta. Tuotteiden laadunparantamisen lisäksi kiinnitämme jatkuvasti huomiota toimitustemme nopeuteen ja toimitusvarmuuteemme.

Henkilökuntamme jatkuva koulutus takaa kykymme valmistaa korkealaatuisia tuotteita. Henkilökuntaamme kuuluu IWE-pätevyyden saaneita asiantuntijoita ja hitsausosastollamme työskentelee useita IWS-koulutuksen saaneita henkilöitä. Vaadimme itseltämme kovaa ja rehellistä työntekoa, jotta voimme tuottaa vaativille sopimusasiakkaillemme parhaan mahdollisen lisäarvon mahdollisimman kustannustehokkaasti.