Innovatiivista osaamista

Tuotantoketju omissa käsissä

Vuonna 1998 perustettu Suomen Levyprofiili Oy on noussut nopeasti merkittäväksi ohutlevyrakenteiden valmistajaksi Suomessa. Yrityksessä on alusta saakka investoitu rohkeasti nykyaikaiseen teknologiaan ja toimitiloja on laajennettu kasvun myötä. Teknologioiden hallitseminen ja tuotantoketjun pitäminen omissa käsissä varmistaa asiakkaillemme nopeimmat toimitusajat ja reagointikyvyn asiakaan tarpeisiin. Toimitamme myös tuotteiden valmistukseen tarvittavat työkalut ja mallisarjat nopeasti kustannustehokuudesta tinkimättä.

Toimitilat

Toimimme uusissa 7000 m² tuotantotiloissa, joissa työskentelee noin 150 henkilöä Suomen Levyprofiilin ja yhteistyökumppaneidemme palveluksessa. Lean-oppien mukaisesti rakennettu tuotantoprosessimme ja sitä palvelevat tilat antavat meille mahdollisuuden nopeaan tuotannon läpimenoon ja kustannustehokkaaseen valmistukseen.

Toimintamme

Toimimme sopimusvalmistajana useille kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille, kuten John Deere, Sandvik ja Agco. He edustavat oman alansa huippuosaamista ja pitävät toimitusketjussaan vain parhaat toimittajat, jotka ottavat jämäkästi vastuun osakokonaisuuksien valmistamisesta. Vaalimme pitkäaikaisia kumppanuussuhteita tarjoamalla asiakkaille nopeaa, joustavaa, yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua. Asiakas voi luottaa toimintaamme ja tuotteidemme korkeaan laatuun.

Asiakkaan lisäksi huolehdimme henkilöstöstämme ja ympäristöstä. Varmistamme yrityksemme menestyksen kehittämällä toimintaamme yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.